Laptop javítás

Laptop javítás

   Néha előfordul, hogy kedvenc laptopunk nem megfelelően működik vagy valamilyen külső sérülés, törés keletkezik rajta.
Ne essen pánikba, keressen minket bizalommal, rövid határidővel precíz megoldást találunk a problémára.

A hardveres hibák lehetnek többnyire:

Tápegység (töltő) vagy a gépen lévő csatlakozó (DC aljzat) hibája cserével javítható.

Zsanér és műanyag elemek törése amely ha korai stádiumban van többnyire javítható. Viszont ha sokat kínozzák rommá törhet minden és az átvezető kábeleket is elnyírhatja ami deficites javítást is eredményezhet.

Kijelző törés, csíkozódás, elsötétedés általában csak cserével javítható.

Billentyűzet beázás, leragadás, szétesés (ha megvan minden általában vissza lehet rakni, ha nincs vagy elázott és összeragadt akkor sok esetben a fedlappal együtt kell cserélni ami igen drága is tud lenni)

Hűtőrendszer hangos vagy gyengén teljesít, forró a gép. A nagyobb teljesítményű „gamer” gépek nagyon tudnak melegedni és ezért a bennük lévő ventilátor gyors fordulata miatt hamar el is tud használódni vagy zörögni kezd. A nagy hő miatt a hőközlő közeg (hűtőpaszta) is hamarabb ki tud száradni, ezért azok cseréje aktív használat mellett akár évente is szükséges lehet.

A HDD cseréje SSD meghajtóra és a RAM bővítése szintén csodát tehet egy régebbi gép használhatóságában is.

Üzletünk csak PC-k javításával foglalkozik, Apple gépeket nem tudunk vállalni.

Ha szervizbe kell hoznod hibás gépedet erre figyelj:

   A tápegységgel rendelkező eszközök esetén (pl. notebook, laptop, router, monitor) a tápegységre (adapter, töltő) is szükségünk van, ezért azt is hozd magaddal.
Amennyiben illesztenünk kell hozzá valamilyen eszközt, vagy ezen perifériák működésével van probléma, akkor ezekre az eszközökre, és az összekötő kábeleire is szükség van.
Ha a gép működőképes, feltétlenül gondoskodj adataid biztonsági mentéséről (mint amúgy máskor is), de a lehető legnagyobb körültekintéssel járunk el az adatvesztés elkerülése érdekében!

GDPR: A szervizbe leadott gépeken lévő adatokat maximális diszkrécióval kezeljük, a tulajdoni és jogi viszonyokat nem vizsgáljuk, az esetleges felelősség csakis a tulajdonost terheli. A kiállított munkalaphoz csak nevet és telefonszámot kérünk a későbbi értesítés céljából. A megszerzett adatokat marketing célra nem használjuk fel és harmadik félnek nem adjuk tovább. Ezen munkalapok egy saját jelszóval védett programmal készülnek és a kinyomtatott munkalapok felhasználás után iratmegsemmisítőbe kerülnek. Az adatokat kérésre tudjuk törölni.
A weboldalon személyes sütiket nem tárolunk és regisztrációra sincs szükség a használathoz.

Írd le problémád, lehet már egy email is segíthet!

14 + 5 =