Szervizelés

PC számítógépek szervizelése

   Ha úgy érzi számítógépe nem indul, lelassult, rendellenesen dolgozik?
Vagy csak elavult a gépe és bővítené, gyorsítaná esetleg lecserélné az egészet?

 

Várunk PC szervizünkbe minden notebook és asztali számítógépet gyors és szakszerű javításra, bővítésre, tisztításra, karbantartásra.

   Üzletünkbe 20+ év alatt már sokféle problémával találkoztunk ezért legyen szó szoftveres (vírusok és egyéb problémák) vagy hardveres (nem indul, lefagy, zajos, melegszik stb…) hibák javításáról, mi készséggel állunk rendelkezésére.
Ezen hibák nagyrésze ha délelőtt bekerül hozzánk a gép már aznap délutánra, de legkésőbb másnapra el tud készülni. Ha hibás alkatrészt találunk egy telefonos megbeszélés után folytatjuk a javítást vagy az alkatrész beszerzését.

Notebook és LCD monitorok hardveres javításával is megkereshet minket pl. törött zsanér vagy burkolati elem, LED kijelző vagy csatlakozók cseréje, tápegység javítása, hűtőrendszer tisztítás, pasztázás, karbantartás.

Apple gépekkel, android rendszerű tabletekkel és telefonokkal szervizünk nem foglalkozik.

pc, laptop, notebook, monitor, szerviz, service, repair, javítás

Ha szervizbe kell hoznod hibás gépedet erre figyelj:

   A tápegységgel rendelkező eszközök esetén (pl. notebook, laptop, router, monitor) a tápegységre (adapter, töltő) is szükségünk van, ezért azt is hozd magaddal.
Amennyiben illesztenünk kell hozzá valamilyen eszközt, vagy ezen perifériák működésével van probléma, akkor ezekre az eszközökre, és az összekötő kábeleire is szükség van.
Ha a gép működőképes, feltétlenül gondoskodj adataid biztonsági mentéséről (mint amúgy máskor is), de a lehető legnagyobb körültekintéssel járunk el az adatvesztés elkerülése érdekében!

Mi történik számítógépeddel miután elhoztad hozzánk szervizeltetni:

  • Az elmondásodból kiindulva bevizsgáljuk, feltárjuk számítógéped hibáit,
  • Javaslatot adunk (telefonon vagy email) a hiba javítására és költségére,
  • Ha kell alkatrész a javításhoz beszerezzük és szakszerűen beépítjük,
  • Telepítjük az új alkatrészek illesztőit és kitisztítva összerakjuk a gépedet,
  • Egy kiadós tesztelés után értesítünk és már jöhetsz is a computeredért.

GDPR: A szervizbe leadott gépeken lévő adatokat maximális diszkrécióval kezeljük, a tulajdoni és jogi viszonyokat nem vizsgáljuk, az esetleges felelősség csakis a tulajdonost terheli. A kiállított munkalaphoz csak nevet és telefonszámot kérünk a későbbi értesítés céljából. A megszerzett adatokat marketing célra nem használjuk fel és harmadik félnek nem adjuk tovább. Ezen munkalapok egy saját jelszóval védett programmal készülnek és a kinyomtatott munkalapok felhasználás után iratmegsemmisítőbe kerülnek. Az adatokat kérésre tudjuk törölni.
A weboldalon személyes sütiket nem tárolunk és regisztrációra sincs szükség a használathoz.

Írd le problémád, lehet már egy email is segíthet!

2 + 10 =